Samlede betingelser

Betaling

Vejboden tager imod VISA, MasterCard og American Express men ikke rene Dankort. (Hvis du har et VISA/Dankort, kan du sagtens betale med det, da du i så fald kun bruger VISA-delen.)

Alle priser er i danske kroner og vist inkl. moms og gældende på bestillingstidspunktet. De kan ændre sig løbende.

Din bestilling af produkter i Vejboden udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Vejboden om at købe produkterne på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem dig og Vejboden er først indgået, når du får tilsendt en bekræftelse på, at varerne er afsendt.

Fragt

Vejboden leverer fysiske produkter indenfor Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne. Grafikfiler fra Vejboden kan downloades overalt.

Hvis du køber et fysisk produkt, sender jeg det med Post Danmark snarest muligt efter bestillingen. Derfor kan det tage et par dage at få sendt produktet, hvis jeg ikke er hjemme + Post Danmarks leveringstid. Hvis du har brug for produktet fra dag til dag, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 25 85 29 12. Måske kan vi finde en hurtig løsning, hvis jeg er hjemme og du bor på Fyn eller de sydfynske øer, der er landfaste.

Priserne for fragt følger Post Danmarks takster. Alle oplysninger om produkternes vægt (inkl. emballage) fremgår ud for hvert enkelt produkt. Den samlede pris for forsendelsen fremgår af kurven.

Returret

Du har 14 dages returret på alle fysiske produkter. Hvis du fortryder dit køb, skal du meddele det til Vejboden indenfor 14 dage efter leveringen. Jeg yder desuden 24 måneders reklamationsret på fysiske produkter.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte at modtage forsendelsen.

Du kan ikke returnere produkter ufrankeret eller på efterkrav, da jeg i så fald ikke tager imod dem. Ved returnering anbefaler jeg Post Danmark, da det gør det muligt at spore produkterne, hvis de skulle blive væk undervejs. Du bør sende varen forsvarligt emballeret (evt. som forsigtigpakke) sammen med en kopi af fakturaen og et papir, hvor du skriver, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor gerne vil have tilbagebetalt varens pris.

Vejboden betaler det modtagne beløb tilbage, når jeg har modtaget de returnerede produkter i ubeskadiget stand.

Klagemuligheder

Dine klagemuligheder som forbruger fremgår af http://ec.europa.eu/odr

Forbehold

Vejboden har ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem.

Vejboden er dog ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, hvis de bestilte varer kommer for sent frem til dig, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes dine egne handlinger eller undladelser eller samfundsmæssige omstændigheder, som Vejboden ikke er i stand til at gøre noget ved. Det sidste kan være krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Hvis du køber og downloader en fil, som viser sig at være beskadiget, retter jeg fejlen og giver dig mulighed for at downloade en ny fil, snarest muligt efter at du gør opmærksom på fejlen. Vejboden afgiver ikke selvstændige garantier for de bestilte fysiske produkter, men de er naturligvis omfattet af de garantier, som producenten udsteder.

Vejboden rummer en række links til andre hjemmesider, hvor der er uddybende information. De fleste af disse hjemmesider er uden for Vejbodens kontrol og jeg kan derfor ikke drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Jeg tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Tilbuddene er gældende, så længe lager haves.

Forbehold for ændringer

Vejboden forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for vores hjemmeside.

Om Vejboden

Fragt
Returret
Persondata
Forbehold

Du kan betale med...


Eller ved direkte bankoverførsel til konto 5960-8063570 i Frørup Andelskasse.

Du kan også betale med kontanter ved afhentning på Langøvej 13, 5900 Rudkøbing.

Hvem står i boden?

Vejboden ejes af virksomheden Grønkorn
CVR.nr. 33669860
v/ Rasmus S. Larsen
Langøvej 13
5900 Rudkøbing

Log ind

opret en konto