Forbehold

Vejboden har ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem.

Vejboden er dog ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, hvis de bestilte varer kommer for sent frem til dig, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes dine egne handlinger eller undladelser eller samfundsmæssige omstændigheder, som Vejboden ikke er i stand til at gøre noget ved. Det sidste kan være krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Hvis du køber og downloader en fil, som viser sig at være beskadiget, retter jeg fejlen og giver dig mulighed for at downloade en ny fil, snarest muligt efter at du gør opmærksom på fejlen. Vejboden afgiver ikke selvstændige garantier for de bestilte fysiske produkter, men de er naturligvis omfattet af de garantier, som producenten udsteder.

Vejboden rummer en række links til andre hjemmesider, hvor der er uddybende information. De fleste af disse hjemmesider er uden for Vejbodens kontrol og jeg kan derfor ikke drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Jeg tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Tilbuddene er gældende, så længe lager haves.

Forbehold for ændringer

Vejboden forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for vores hjemmeside.

Om Vejboden

Fragt
Returret
Persondata
Forbehold

Du kan betale med...


Eller ved direkte bankoverførsel til konto 5960-8063570 i Frørup Andelskasse.

Du kan også betale med kontanter ved afhentning på Langøvej 13, 5900 Rudkøbing.

Hvem står i boden?

Vejboden ejes af virksomheden Grønkorn
CVR.nr. 33669860
v/ Rasmus S. Larsen
Langøvej 13
5900 Rudkøbing

Log ind

opret en konto